Mereka yang Prihatin:

Tuesday, January 8, 2013

TASK: DRIVING SCHOOL

Assalamualaikum...

Diharapkan ade reader yg baik hati, molek pekerti, comey belake, dapat membantu aku kumpul info berkenaan dengan pusat latihan memandu
especially bagi kawasan
  1. AJIL
  2. SENAI
  3. PRAI
  4. S. ALAM
  5. KLANG VALLEY
penat dah tanye pokcik google, tapi bersepah info yang beliyau ni bagi..

KALO BOLEH NAK DEKAT AREA PERAI/PRAI

KALO BOLEH NAK KAT AREA SENAI

AREA KLANG VALLEY, GOMBAK, S. ALAM

AREA AJIL

AREA BANGSAR, KLANG VALLEY
saje mintak pendapat kat tempat2 tersebut, coz kalo aku nak p survey sendiri, mau patah pinggang nk ke Johor, Penang, Terengganu tu...
huhuhu
segala jasa kalian di dahului ribuan terima kasih!

2 comments:

Anonymous said...

Je suis à la recherche d'un thème Wordpress Magazine invitent les lecteurs qui te s'abonner à une newsletter. Comment puis-je savoir si un modèle peut faire ça? Quand je regarde les démos que je n'ai jamais rencontré cette fonction. Merci!.

Mohd Fakrul Farish Abd Samad said...

anonymous ni cakap
"Saya mencari Majalah Wordpress tema menjemput pembaca anda melanggan newsletter. Bagaimana saya tahu jika model boleh berbuat demikian? Apabila saya melihat demo saya tidak pernah datang di seluruh fungsi ini. Thank you!"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails